Denzo | www.denzo.se

Hur man kan tjäna pengar på nätet - allt du behöver är att ge det lite tid

När jag inte jobbar på mitt vanliga jobb så sitter jag ibland hemma framför datorn och utforskar hur man kan tjäna pengar på nätet. Det blir lite som sin egna hobby, en möjligheternas land att tjäna pengar. Jag har själv förstått att för många kan detta vara en tidskrävande hobby, men det kan också betala sig att vara tålmodig och läsa igenom och förstå vissa aspekter för att kunna få ut det mesta av det. Jag pluggade detta på ekonomihögskolan i Kalmar och det är nu på sista tiden som jag kan testa mina kunskaper. Dessa kunskaper vill jag nu dela med mig till er läsare – allt för vi ska kunna tjäna mer pengar tillsammans och kanske kunna dela med oss av varandras tips och erfarenheter med hur man kan tjäna pengar på nätet! 

En av de senaste aktiviteterna som jag har arbetat med och studerat mer inom innan jag gick till handling, är att jag har köpt aktier via nätet. För att köpa aktier måste du först bestämma dig för vilket företag du vill satsa på, hur mycket kostar aktien och det mest självklara, har aktien gått upp mer än vad den har gått ner den senaste tiden? Det kräver en del av sin egna tid, men när du väl börjar med det så kommer du se hur kul det är att kolla börsen varje dag, och hur din plånbok (förhoppningsvis) fylls på med allt mer pengar!

För att förstå mer om hur man handlar aktier bäst så har jag läst på mycket om CFD-filer och innehavskostnader. En Innehavskostnad är enligt CMC Markets handelsdagen slutar, klockan 17 varje dag New York-tid, och det gäller att ha koll på dessa tider. Beroende på vilka positioner du innehar på ditt konto kan ditt konto bli ett föremål för en avgift som kallas för innehavskostnad. Har du koll på dina positioner, alltså köpposition eller säljposition, så kan dina aktier snart bli extremt värdefulla. Man kan inte lata sig när man handlar med aktier, utan det handlar alltid om att sälja och köpa i rätt tid. Med enkla medel, en del av din egna tid och tålamod kan du snabbt bygga upp dina egna och värdefulla aktieportföljer.

Jag har på senare tid också kommit i kontakt med diverse ”mäklare” på handelsmässor, där jag har fått ovärderliga tips. Jag har varit på Invest Handelsmässa i Tyskland 2017, där jag fick många tips på hur man kan tjäna pengar på nätet. När du åker på dessa mässor så får du träffa mäklare som berättar om olika handelsknep du kan använda på nätet. Här har jag fått träffat Forex, fått träffat mäklare som pratar om binära optioner m.m., och binära optioner kan bli “the next big thing” för folk som vill handla på nätet. Håll koll på det!

Att åka på handelsmässor är det jag kan rekommendera mest av alla upplevelser jag har haft hittills och jag kommer själv att åka på allt fler handelsmässor under året. Då marknaden oftast förändras snabbt måste man hålla sig uppdaterad och den som inte är uppdaterad är den som förlorar på det. Förutom det, och som jag har nämnt tidigare, kan du få tips från dessa mäklare som verkligen kan ge dig den skjutsen du kanske vill ha i din ekonomi!

Har du kanske några tips eller erfarenheter du vill dela med dig till mig om hur man kan tjäna pengar på nätet, och vilket sätt har det kanske funkat bäst för dig? Kommentera gärna i bloggen så vi kan dela med oss av varandras erfarenheter.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress