Denzo | www.denzo.se

Inspiration för kommande renoveringsprojekt
Jag befinner mig i Sverige i skrivande stund och sitter hemma hos mina föräldrar. Förra gången jag var här och hälsade på så hjälpte jag min pappa med några renoveringsprojekt. Huset som de hade köpt skulle rustas upp och det var tal om en ny, fräschare och snyggare veranda.
 
Sex månader har gått och verandan är nästan klar inför den kommande sommaren. Jag är fascinerad över hur snabbt allting går, och det bästa är att man kan göra allting på egen hand här i Sverige. Någon extern hjälp behövs alltså inte.
 
Dessa renoveringsprojekt brukar generellt sett gå snabbare i Sverige. Nu bor jag på Malta och det är relativt svårt med tillgång till byggmaterial såsom brädor, färg och rör. Allting beställs från andra länder och leveransen kan ta upp till någon månad. Det är något som skrämmer mig när den dagen kommer då jag möjligtvis köper en bostad på ön.
 
Men nu ska jag inte låta så negativ. Jag har sett familjen köpa in onödigt material, i vissa fall mer än vad som behövs. När jag väl påbörjar min egen renovering så kan otillgängligheten komma till fördel. Då kommer jag åtminstone vara 100 % säker på att jag inte beställer något som jag inte kommer ha användning av. Dessutom finns det mycket renoveringsinspiration att hämta på internet.

Leads till verktygsbutiker kan även hittas hos en av mina pågående uppdragsgivare, Leadsson