Denzo | www.denzo.se

Drömmer mig bort i en röd Audi

Jag har under mina två år på Malta funderat länge på att köpa en bil. Byråkratin har dock skrämt mig från ett eventuellt köp. Tro det eller inte men jag har till och med gått så långt att jag funderat på att köpa en bil i Sverige och köra ner den till ön istället.
 

Under de senaste nio dagarna har jag varit på ett minibesök i Sverige och hälsat på vänner, bekanta och familj. Passade samtidigt på att titta lite på utbudet av bilar. Visserligen är ju Blocket ett populärt verktyg men att vända sig till en bilhandlare har många fördelar.

 

Har du tur så har bilhandlaren även en egen verkstad där du kan byta däck, oljefilter och andra tillbehör i anslutning till bilhallen. I mina hemtrakter (södra Sverige) finns det en rad olika bilhandlare, men om man ska köpa en ny bil så måste bilhandlaren ha en verkstad. För mig är det A och Ö.

 

Igår skulle min bror köra mig till flygplatsen i Köpenhamn och på vägen dit passerade vi förbi Hörby. Vad jag vet så har jag aldrig varit i Hörby men när jag frågade min bror om vad som fanns där så kom vi in på det här med bilar.

 

Min kartfunktion på telefonen visade närliggande företag, och rätt som det var så kom det upp en bilhandlare i närheten.

 

Jag hade aldrig hört talas om Mårtenssons bil tidigare men när jag klickade på länken till hemsidan såg jag att det fanns över 800 bilar till salu. Olyckligtvis hade jag bråttom eftersom jag hade ett plan att passa men när jag kommer tillbaks i juli så kommer jag definitivt att stanna till och kika på bilarna.

 

En bil som jag har fastnat lite extra för är den röda Audi A5 2.0 och har jag tur så får jag provköra den under mitt nästa Sverigebesök. Och just det, en verkstad hade dem också!

 

Nu ska jag bara spara ihop lite pengar, sen kanske bilen blir min! Det hela pendlar mellan Audin eller en sportig men mindre Mercedes Benz. Vi får se helt enkelt!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress