Denzo | www.denzo.se

Vad vore inte en vecka utan sushi

Sedan jag flyttade till Malta har jag börjar konsumera sushi mer än vanligt. Kan troligtvis bero på att det är ont om sushiställen i Sverige. Nu har det dock blivit på tok för mycket. Skulle någon fråga mig så skulle jag garanterat kunna intyga att jag köper det i alla fall en gång i veckan.

Från och med idag drar jag en sushigräns, precis som min tidigare cigarettgräns. Jag är stolt över att säga att jag har varit rökfri i 20 dagar. Tro mig, en vecka kändes som en månad och 20 dagar har känts som tre månader. Helt otroligt hur tiden kan kännas så slö, men jag misstänker att det är ett vanligt fenomen.

Nog om det. Idag har jag haft världens tur och otur samtidigt. Min studiomikrofon har landat och ligger nu på posten. Kan inte vänta längre och väntar tills jag får den imorgon. Den sorgliga nyheten är dock att ljudkortet på min Macbook Pro inte fungerar som det ska.

Detta innebär att mina podcasts kan bli försenade vilket är mindre kul. Efter att ha suttit med skiten i över fyra timmar nu så ger jag upp. Klockan är över 3 och jag behöver få sova innan jobbet. Är så förbannad!

Dagens läxa: Beröm aldrig ett äpple om du vet att det kan ruttna!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress