Denzo | www.denzo.se

Varning för klippor!

Den här helgen passade vi på att hyra en bil och besöka platser på Malta som jag själv aldrig har varit på. Att hyra en bil här kostar inte alls mycket. 18 Euro per dag (motsvarande 175 kronor) är väldigt billigt.

Idag kom jag på att jag aldrig hade varit på ”Dingli Cliffs” som är Maltas högsta punkt. Därför var det en självklarhet att åka dit.

Bilresan tog cirka 45 minuter och äntligen nådde jag toppen! Utsikten är verkligen fantastisk och det här är definitivt ett av Maltas bästa ställen, i alla för dig som tycker om vandring. Från klipporna ser du solen som lyser ner över medelhavet men du kommer även se en obebodd ö som jag inte minns namnet på. Det enda jag vet om den där ön är att det finns mycket hajar där (sägs det).

På hemresan upptäckte jag till min förvåning att bensinen var på väg att ticka ner. Att söka efter bensinmackar mitt ute i ingenstans var verkligen ingen höjdare. Däremot hittade jag en mack i Mdina som såg ut att vara nerlagt. Jag ska inte klaga! Jag är lycklig att den var fungerande, annars hade jag inte suttit här och gottat mig i värmen!

 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress