Denzo | www.denzo.se

Min porriga TV3-röst
Idag har jag fått hem min mikrofon som jag har beställt från USA, äntligen! Gick upp klockan 6 på morgonen och hoppade på bussen till Valletta. Därifrån skulle jag ta mig till postens huvudkontor för att hämta ut mitt paket.

 

När jag väl anlände visade det sig att jag var den första som kom in. Vilken tur tänkte jag, men ack så fel jag hade. Alla andra som kom efter mig fick sina paket men jag väntade och väntade.

Efter en kvart gick jag fram och frågade om något var fel.

- ”Nej nej, sätt dig så ropar jag på dig när tullen har hittat ditt paket”.

En kvart senare

- ”Vi hittar inte ditt paket. Jag ropar på dig när jag får veta mer…

Ilskan stiger. Efter en halvtimme gör vi ett nytt försök. Då frågar jag henne om hon jobbar på en cirkus eller på posten.

- ”Jag är ledsen men vi hittar inte ditt paket…”

Frustrationen stiger och jag blev sugen på att slå någon på käften. Självklart gjorde jag inte det men efter över en timmes väntan kom det ett halvöppnat, trasigt och ihåligt paket. Jag är verkligen förvånad att allting funkar, verkligen!

Här kommer en demo på mött första videoreportage med mikrofonen. Det handlar om Titanic som nu även förvandlas till en slotmaskin. Kanske inte relevant med min blogg men det är sånt här jag annars gör om dagarna.

Den här månaden har jag varit duktig för övrigt. Har rekryterat bloggare, matat min egen portal och nu ska jag se till att förhandla fram en schysst deal med en annonsör.

Som det ser ut nu så har jag en på G som vill förse mina skribenter med underkläder. Låter kanske billigt men nu pratar vi om Diesel och andra kända varumärken. Får se om det kan bli intressant.

Nej, nu är det dags att sova. Glöm inte kolla på videon och lyssna till min porriga TV3-röst.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress