Denzo | www.denzo.se

Jag dödade ett Jehovas vittne

I natt hade jag en av de märkligaste drömmarna. Bakom stängda dörrar i en lägenhet satt jag ensam vid ett köksbord. Bakom mig stod ett vittne från Jehovas. 

Vad hon gjorde där hade jag ingen aning om, men på högra sidan stod ytterligare ett vittne. Dörren var låst så det var i princip en omöjlighet att ta sig ut. Med sig hade de ett kontrakt. Kontraktet var något som jag skulle skriva på. Dessvärre minns jag inte vad som stod i det men troligtvis rörde det sig om att jag skulle gå med i deras sekt, något som jag verkligen inte ville.

Kvinnan som stod bakom mig drog mig i håret och hotade att hon skulle döda mig om jag inte skrev på. Stämningen var minst sagt obehaglig. På något sätt slet jag sönder dörren och lyckades ta mig ut från lägenheten.

När jag väl kom ut från byggnaden sprang flera vittnen fram mot mig. Jag kommer inte ihåg hur de såg ut men jag minns bara en av dem, och det var en äldre dam som attackerade mig med en feltolkad version av bibeln (skrattar).

Till mitt försvar tog jag den ifrån henne och slog sedan ihjäl henne med den. Vill ni veta i detalj så kan jag säga att jag började slå henne med den för att därefter krossa skallen med boken.

Nej, jag är inget psykopat haha men believe me or not! Den här sekten har förföljt mig sedan jag råkade öppna dörren vid ett tillfälle när jag bodde i Sverige. Mina föräldrar skulle besöka mig en dag och när någon ringde på dörren så sprang jag för att öppna. Olyckligtvis var det Jehovas vittnen!

Jag respekterar alla människor och det tycker jag att Jehovas också bör göra. Först och främst tolkar de bibeln på ett skruvat sätt. För det andra så har de en vidrig människosyn och ser ner på andra samhällsgrupper.

Det kanske ändå inte är konstigt att jag hade den drömmen. Vem vet, nästa gång kanske jag står och väntar med en hård bok när de ringer på min dörr igen…

 
Longevity - en blogg om hälsa

Vissa drömmar går helt enkelt inte att förstå haha

Svar: Ja men verkligen! Haha :)
denzo.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress