Denzo | www.denzo.se

Söndagar med inslag av entreprenörskap

Skumt väder här på Malta. Enligt väderrapporten skulle det vara regn igår och idag. Det var regn igår, och blåst, och storm, och översvämning. Idag fram till sent eftermiddag var det strålande sol och blå himmel. Sen kom det moln, och mer regn... Man får backflashes av aprilväder hemma i Sverige.

Väntar fortfarande på svar från Eurovision, ingen update än så länge. Det verkar vara långsam köttkvarn. Typiskt svenskt, får man säga så?

Driver bort söndagstimmarna med att kika på webshoplösningar. Det finns så sjukt mycket olika alternativ och det är ren vetenskap/galenskap att välja ut en lämplig lösning. Kolla bara på den här listan. Och det är inte ens alla, finns säkert hur många som helst till som inte är listade.

För många år sedan sneglade på en webshoplösning från Visma för mitt eget bruk, ett väldigt enkelt och billigt sådant men nog inte särskilt optimalt för mig just nu. Minns det för att min arbetsgivare var kund hos Visma och vi använde oss av deras inköpsavtal i arbetet. Av ren nyfikenhet kikade jag runt på deras webb och de har alla möjliga sorters tjänster. Väldigt intressant att ett företag har lyckats gå från att utveckla och sälja ett ordbehandlingsprogram på 80-talet till att erbjuda ett totalutbud av tjänsteprogram för företagare. Ibland kommer jag på mig själv att tänka hur skönt det skulle vara om det vore lika enkelt som på den tiden och inte dagens oändliga(!) valbarhet.Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress