Denzo | www.denzo.se

Extremfeminismen fortsätter skämma ut sig

Igår såg jag världens löjligaste och mest pinsammaste video ever. Det var ett klipp från Aftonbladet som hamnade på Youtube om bland annat den extremfeministiska gruppen ”Femen”. Hursomhelst kom jag över en artikel alldeles nyss som handlar om den samma. Femen hade den här gången tagit sig in i katolska kyrkan i Stockholm för att protestera mot abort och Spaniens nya förslag om ett abortförbud. Jag tycker att det här går över alla gränser.

Majoriteten av spanjorerna är katoliker och jag ser inga problem med en sådan lagstiftning. Självklart skulle den innehålla luckor för de som har blivit utsatta för övergrepp. En kvinna ska ju inte behöva föda en våldtäktsmans barn. Däremot ska abort inte vara en självklarhet för alla. För mig är det en grov synd att döda ett barn. Det finns inget värre än att ta livet av sitt eget barn. Sorry, men det är min syn på saken. Sen att aborter är mer vanliga hos de icke-troende är också något intressant. För mig är det barbariskt, onaturligt och ytterst omänskligt.

Jag må vara konservativ i frågan men jag tror att det bara finns en väg att gå och det är att ha en skarpare lagstiftning om aborter. De ska inte vara självklara för alla.

Här kan du se bilderna från protesten. Förstår inte hur mänskligheten kan sjunka så lågt. Det här är så respektlöst att jag inte finner några ord.

Bilderna är tagna av Elisabeth Ohlson WallinSkriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress