Denzo | www.denzo.se

Måndagen är väl avklarad?
Sitter och går igenom bilderna från helgen. Nu såhär i efterhand kom jag på att jag glömde ladda upp bilderna från systemkameran. I alla fall så kommer dessa i det här inlägget. Det känns skönt att måndagen är avklarad. Mycket stress som vanligt men det är en del av vardagen. Självklart så blev vi inte matförgiftade från dagens sushilunch vilket är bra. Tummen upp!

Det är kul att många har hittat till min blogg. Antalet läsare har ökat såväl som annonsörer. Jag är verkligen glad över att bloggen intresserar resebyråer, ekonomiföretag såväl som skönhets- och hälsoföretag att annonsera.

För några år sedan hade jag en annan blogg. Visst gick det helt okej men jag tjänade knappast något på det så jag beslutade mig att släcka ner den. Nu ville jag ge det en chans men trodde inte att det skulle gå bra. När det går i rätt riktning så får man unna sig något extra.

Om en vecka blir det ett spa-besök på femstjärniga Fortina Hotel igen. Självklart på bloggens bekostnad. Det känns verkligen skönt att inte behöva spotta ut egna pengar. Plötsligt blev det roligt att ha en blogg!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress