Denzo | www.denzo.se

Gör mig inte besviken
 
Jag har aldrig spelat fotboll professionellt även om jag hade en dröm att göra det när jag var mindre. Istället var jag bäst i häcklöpning i mitt län och vann ett mästerskap tre gånger.


Hamnade i en diskussion om just fotboll för någon vecka sedan där en av mina vänner frågade mig vilken som var min favoritmatch. Det tog mig inte så lång tid att lista ut detta såklart.

För några år sedan mötte Kroatien Turkiet och matchen blev så tajt att jag blev kallsvettig under hela matchen. Jag höll på Kroatien men det hände något som förstörde min kväll.

Precis när de sista sekunderna tickade ner så lyckades Turkiet få in ett mål i sista sekund. Där förstördes min dag. Värre var det när jag såg alla turkar på gatorna som jublade och visslade över segern.

Håller jag på fel lag då? Knappast. Kroatien har alltid varit ett toppenlag när det kommer till fotboll.

En av mina favoritlag i Premier League är dock Manchester United. Dessvärre förlorade dem i matchen mot Liverpool. Slutresultatet var 0 – 1 och även här blev mitt missnöje tydligt.Visserligen har Liverpool haft sina framgångar men 0 – 1 är egentligen ingen framgångsseger i mina ögon. Det kunde ha varit så mycket bättre.

Tur var det i alla fall att jag inte spelade på odds just då. Idag var jag inne på en bettingsida för att titta på vad oddsen kommer bli mellan den kommande matchen mellan Manchester United och Crystal Palace.

Självklart visade oddsen att Manchester United är favorittippat, vilket jag inte är förvånad över men en sak jag reagerade över var folk som trodde att matchen kan bli oavgjord? Hur kan man tro på det det?

Sen när det kommer till Crystal Palace så har även det här laget haft fina framgångar där de vann över Sunderland med 3 – 1.


Jag är ganska imponerad med resultatet men tror inte att Crystal Palace kommer vinna över Manchester. Det finns ingen chans. Det hoppas jag i alla fall på!


Vi får väl se hur kampen slutar. Det är bara två dagar kvar tills allvaret börjar.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress