Denzo | www.denzo.se

Fantastisk weekend!

Helgen har varit precis som den ska! Körde bil på Malta för första gången. Var verkligen skräckslagen över tanken att köra på vänster sida. Vad gäller då? Vänsterregeln istället för högerregeln? Gud så komplicerat men det gick bra ändå.

Jag klarade mig ganska fint. Allting gick som det ska, bortsett från fickparkeringen på ”fel sida” men det blir en läxa som jag lovar att bättra mig på. Lördagen och söndagen spenderade jag i Qawra, som ligger någon kilometer från Bugibba på Malta.

Visst ser jag turister här varje dag men det är sällan jag åker till de riktiga ”turistorterna”. Qawra tillhör en av dessa orter och det var proppfullt med turister från Storbritannien.Under gårdagen var jag även på det nya nationella akvariet för att se vad som fanns där.

12 Euro i inträdesavgift var lite väl dyrt men det var värt pengarna. Det är inte varje dag man går för att titta på hajar, hajägg, konstiga fiskar och ålar. Verkligen intressant! Nu tillbaks till verkligheten. Ny dag, ny vecka och nya möjligheter. Det är måndag!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress