Denzo | www.denzo.se

Tjockare flygvärdinnor får man leta efter
Flög igår till Sverige med Norwegian från Malta till Köpenhamn. Hoppades på att resan skulle gå smidigt men icke sa nicke! Vi satt på planet i timmar och hoppades på att få lämna ön. Problemet var att det fanns två väskor för mycket ombord på planet. På grund av detta fick markpersonalen lasta ut alla väskor och checka in från början... Katastrof!!
 
Väl ombord fanns det tre brutalt överviktiga flygvärdinnor. Har absolut ingenting emot feta människor men det här var bara för mycket. En av flygvärdinnorna var så fet att hon fick pressa igenom sig själv mellan sätena för att ta sig fram mot cockpiten. Det här måste ju bara vara okej i Sverige... Här är det ju acceptabelt att vara tjock.

I alla fall så anlände jag till Köpenhamn men med en stor besvikelse. Inga tåg... Ja just det! Jag som råkade skryta om hur bra den svenska infrastrukturen är. Inga tåg, ingen information... Två stadsbussar kom från Malmö och jag vet inte hur Skånetrafiken tänkte här. 200 pers och 2 bussar. Vart ska alla väskor ta vägen?

Nä, jag tar tillbaka det här med svensk infrastuktur. Den är lika illa som den maltesiska! Jag är i alla fall glad att jag lever och att jag hade någon som hämtade mig i Köpenhamn.

 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress