Denzo | www.denzo.se

Fyllebarn
Även om jag var i Sverige för bara någon månad sen blir jag konstant sugen på att åka iväg någonstans över en weekend. Istanbul kan vara ett eventuellt alternativ om biljetterna visar sig vara billiga nog.

Då lovar jag i alla fall att ta fler bilder än sist. Problemet var att min kamera inte fungerade som den skulle när jag var där i somras.

I maj kommer min amerikanska kusin till Europa och hälsar på. Vi har inte setts på flera år och nu är hon både gift och har barn. Tänk vad tiden går fort. Själv så skulle jag nog hoppa över det här med att skaffa barn, i alla fall för tillfället. Varför känner jag så? Jo, det är inte dags än.

Några av mina vänner får barn på löpande band. Varje år fylls facebook med bilder och statusar som man inte vill se. Om och om igen.

Barn tillverkas på krogen, med engångsligg, av tillfälliga förhållanden och med främlingar. Min kära mor tycker att barn är barn. Det tycker inte jag.

Ska man skaffa barn så vill man nog helst göra det med personen som man tycker om. Inga andra kombinationer är ok. Nog om barn.

Min kusin ska komma till Bosnien, och tanken är väl att jag också ska dit. Däremot får jag se hur det blir. Resan från Malta till Bosnien brukar kosta skjortan.

Nu kan jag inte hålla fingrarna från att skriva det här. Det kanske är elakt, men dessa bilder nedan visar exakt var mina vänner går för att hitta en partner för att skaffa barn.

Nu är bilderna på den här klubben tagna i Bosnien, men själva stället återspeglar ändå många av de svenska krogarna där folk som jag känner går ut. Mer tragiskt än såhär kan det inte bli.


 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress