Denzo | www.denzo.se

Dinosaurierna tog mig hem

Julen är bara några dagar ifrån och jag har precis tagit mig hem efter en utekväll på Malta. Ikväll blev det pizza på Piccolo Padre – en traditionell pizzeria som är värd att besöka.

Restaurangen är väldigt trevligt och om du har tur så kan du få ett fint bord på terrassen, precis bredvid havet. Så blev det i alla fall dag.

Efter maten tog jag mig ut på en promenad med några välbekanta. Vi gick längs havet hela vägen upp till St. Julian’s.

Där skulle vi gå på bio, bara sådär spontant. Nattbio är något jag verkligen tycker om på Malta. Det är något som saknas i Sverige. Tänk er att få sitta med 3 – 4 personer och ha hela biosalongen för er själva.

Innan filmen gick vi för att dricka té och röka vattenpipa. Det är ett ställe som ligger bara ett stenkast från biografen. Nu när det är lite kyligare så har dem även gasvärmare vid varje bord. Detta är något som verkligen uppskattas!

Efter ett snabbt besök som bara varade i 20 minuter rullade vi vidare till biografen för att köpa biljetter till en ny film. Egentligen tycker jag om att gå på bio spontant utan att veta något om filmen i förväg.

Detta har dock nackdelar och idag kom besvikelsen, för andra gången.

Filmen som vi skulle se hette ”Walking with Dinosaurs” och skulle visas i 3D. Den enda skillnaden här i Malta är att du får behålla 3D-glasögonen efter biobesöket.

Så fort filmen började såg jag BBC-loggan och redan då förstod jag att mina förväntningar inte borde bli så höga.

Filmen ska hyllas för 3D-effekterna och animationerna men den saknade handling och den blev tråkigare än ett smaklöst tuggummi. Jag funderade på att lämna bion redan efter någon timme men satt kvar ändå.

Den har troligtvis redan kommit till Sverige och om du nu skulle få för dig att se den så rekommenderar jag dig att avstå från den. För de där 8 euro som jag pröjsade för floppen kunde jag göra något helt annat.

Det värsta som finns är att betala för något som man inte tycker om. Walking with Dinosaurs var en plåga. Planen var att ta en drink innan jag gick hem, men jag blev dessvärre trött av filmen. Dinosaurierna lyckades ta mig hem!Utanför Piccolo Padre


Ikväll beställde jag Smokey Chicken, en av mina favoriter
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress