Denzo | www.denzo.se

Tiden rinner iväg
Jag har kännt mig på tok för stressad. Varje dag har jag haft överdrivet mycket att göra och dessvärre har helgen gått åt till jobb, jobb, jobb och jobb. Vad ska jag ta mig till nu då? Ja, jag gör mitt bästa. Försöker simma igenom en turbulent period men man får göra sitt bästa helt enkelt.
 
Läste ett fruktansvärt inlägg i en tidning idag om tiggare med barn. En kvinna hade uppmärksammat tiggare med barn under flera veckor. Hennes undersökning visade två saker som hon reagerade starkt över. Det första var att barnet sov hela dagen i tiggarens händer. Det andra var att det var olika barn från dag till dag.
 
Efter flera veckor kunde hon dra slutsatsen av att tiggaren var med i en organiserad grupp där människohandel pågick vilt. Barnen var antingen stulna eller kidnappade och var oftast bara några år gamla. För att få barnen att sova och vara lugna så visade det sig att den här ligan drogade barnen med antingen heroin eller alkohol för att få barnet att vara tyst och sovande.
 
Visst är det sjukt? Tänk därför riktigt noga och ge inte pengar till tiggare! De flesta är organiserade i ligor och lägg gärna märke till barnen de håller i sina händer. Dem är nerdrogade eller tillräckligt berusade för att vara tysta...
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress