Denzo | www.denzo.se

Galen i mat!

Vi svenskar som bor på Malta kan ibland vara lite kräsna, speciellt när det handlar om mat och restauranger. Under mina tre år på ön har jag besökt många ställen men väldigt få har det där lilla extra. Generellt skulle jag våga påstå att det finns bättre restauranger här än hemma i Sverige. I alla fall när vi pratar om deras utbud av smaker. Den senaste restaurangen jag var på var en nyöppnad Thai-restaurang i Karlshamn. Detta är något som vi verkligen saknar här på Malta… Ni vet, de där typiska thaiställena! Å andra sidan finns det några dyra ställen här men det är en annan femma. Man vill ju inte pröjsa 180 kronor för en maträtt när man kan få en hel buffé i Sverige? I alla fall, de matställen som jag rekommenderar är The Chophouse i Sliema (åt middag där igår och det var riktigt gott), Crosskeys i Mellieha (du sitter på ett berg och äter, tro mig, det är fantastiskt), Hilton Malta (en klassiker) och Harbor Club i Valletta (en nyhet som jag provade förra veckan). Och ja, jag tänker bjuda på en bildbomb! Jag är galen i mat...

 
 
Ibland händer det oförväntade

Ja, ibland händer verkligen det oförväntade. Jag har inte varit så aktiv här på bloggen, vilket beror på många saker. För två veckor sedan var jag i Sverige och nu är jag tillbaks på Malta. Återigen har det varit väldigt mycket jobb men jag hoppas på att det släpper lite.

Idag har jag i alla fall bestämt mig för att ge bloggen ett litet lyft. Behöver fila lite på en ny header, kanske en annan layout och så lite roligare innehåll med mer bilder och texter. Ja just det! Kanske lite uppdateringar från Malta också.

För er som inte vet det än så har jag bestämt mig för att åka till Paris i oktober. Ingenting är hundra procent spikat än men det är i alla fall planen. Sen känns det lite drygt att jag bara har så få semesterdagar kvar men jag får bita ihop helt enkelt.

Julen kommer att firas på Malta och även nyår. Vad ville jag säga nu med det här meddelandet? Jo, att jag lever, men också att jag är på gång med en egen bok. Ha en fin helg!