Tillbaka från Rom

Nu har jag kommit tillbaks till Malta efter en eventresa i Rom. Jag var borta i några dagar och hade inte jättemycket tid men försökte ändå att klämma in saker som jag ville se och göra. Vistelsen var väldigt kort men jag hann besöka Colosseum och Vatikanen. Maten var si sådär men det största missnöjet var att den här Trevi-fontänen var avstängd pga. reparation. Men men, man kan inte få allting här i livet. Här är några bilder från vistelsen.Kommentarer
Postat av: Freedomtravel

Rom skulle jag vilja besöka nån gång! Känns som ett sånt där ställe som man liksom SKA se ;) För övrigt tycker jag att Europa är ganska häftigt med alla historiska miljöer. Det är inget som man kan uppleva i t.ex. USA eller Australien... ;)

2014-07-11 @ 22:42:27
URL: http://www.freedomtravel.se
Postat av: Åke

Vad roligt att se bilder därifrån :) Jag längtar tillbaka, en vecka hinner man inte med allt... De platser du visar upp besökte jag. Så synd med fontänen... Spanska trappan var under renovering när vi var där. Colosseum var mäktigare än vad jag trodde. Ångrar inte att vi stod i kö över tre timmar. Glassen var bara så mäktig :)

2014-10-05 @ 05:54:22
URL: http://www.nacka144.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback