Denzo | www.denzo.se

Sverigeresa i maj

Det senaste hotellet jag bodde på i England
 
Det här med hotell är ett intressant ämne, speciellt då man har bott på en hel del. Nyligen när jag var i London bodde jag på ett ”bed and breakfast” för första gången. Hotellet var ingenting att hurra för men de kunde i alla fall leverera det som de lovade i beskrivningen. Nästa gång blir det kanske något mer exklusivare, jag får se.
 
I maj planerar jag att åka till Sverige och hälsa på. Föräldrarna bor ju som sagt vid Kristianstad men det hindrar inte mig från att besöka vänner i Kalmar och i Malmö.
 
Om tiden räcker till blir det lite shopping på Emporia och någon utekväll. Problemet är bara att tågen inte går som de ska och förbindelserna är dåliga.
 
Ja, ja. Det löser sig säkert. I Malmö finns det många ställen att bo på. Minns när jag var i Bollnäs och bodde på Best Western. Det är ett underskattat ställe, men med otroligt bra service. I Malmö har de också ett hotell, Hotel Noble House, vilket ser lika lovande ut.
 
Det kanske är dags att boka in Sverigeresan i sin helhet, eller vad tycker ni?
Söta tisdagar

Är ingen omtyckt dag. I alla fall om jag själv får säga vad jag tycker. Idag har jag jobbat stenhårt och kommer sitta upptagen med diverse projekt under kvällen. Nu när jag kom hem kände jag mig lite extra sugen på jordgubbar. Därför blir det jordgubbar och film i sängen. Känner att jag behöver vila ut lite innan jag kan göra något annat!

London
Jag saknar London otroligt mycket. För två veckor sedan åkte jag från Malta till London och stannade där i ungefär en vecka. Otrolig stad som jag verkligen älskar! Jag besökte Harry Potter-studion, djurparken och självklart Madame Tussaunds. Tror det blev en felstavning men whatever.

Ja just det! Glömde nämna att jag också var och tittade på The Phantom of The Opera! Rekommenderas starkt om ni åker till London. Andra intressanta sevärdheter var London Eye, Sea Life och Oxford Street. Skulle du få för dig att gå ut på kvällarna så kan jag också topsa om Picadilly Circus!

Nu när man är tillbaks på ön känns det lite tråkigt, men vem vet, jag kanske åker dit snart igen.