1,5 år på Malta

Helt otroligt vad tiden går snabbt! Idag har jag officiellt bott på Malta i 1 år, 6 månader och 6 dagar. Jag tycker verkligen om Malta och livet är enklare här än vad det är i Sverige. På Malta är ingen dag lik den andra, något som många kanske inte skulle förstå. I alla fall så saknar jag inte Sverige överdrivet mycket. Känns som att man inte har ett socialt liv där uppe. Istället går man in i rutiner där varje dag blir den samma. Självklart finns det vissa delar som man saknar, exempelvis viss mat, närhet till matbutiker, infrastrukturen och högertrafiken :)

Mina bästa vänner

För första gången på väldigt länge har jag blivit sjuk. Dessvärre har AC'n på jobbet dödat mig och nu sitter jag både med feber och en förkylning. Ser fram emot att bli frisk och siktar på att fixa det till morgondagen. Brukar aldrig bli sjuk och har inte en enda sjukdag registrerad på jobbet. Hoppades på att klara mig med noll sjukdagar men idag går det bara inte. Mina bästa vänner finns här med mig idag. Det är Alvedon och te.
 

Aktiviteter på casinot

Det har varit mycket att göra de senaste dagarna och då menar jag en hel del. Nu pågår poker-SM på Malta och jag har varit på eventet för att följa några spelare. Dessvärre är eventet på tok för litet. Ja ja, det positiva i det hela är i alla fall middagen som arrangerades av PokerStars på Hilton. Skulle ha varit där idag men intresset har svalnat. Sorry, men det har varit för mycket poker den här veckan. I alla fall för min del.
 

Mot Sverige!

Jag har inte varit i Sverige på åtta månader nu och jag känner att det börjar bli dags att röra sig norrut på en miniresa. Bokade nyss en resa med Norwegian och ser verkligen fram emot det. Vad står då på schemat? Jo, Malmö, Kristianstad, hemtrakterna och självklart Kalmar. Kommer bli så kul att träffa nära och kära. Vissa vänner har jag inte ens pratat med på flera månader. Andra har jag inte sett på många år. Ser i alla fall fram emot det! Förhoppningsviss får jag se lite snö men det lutar mer åt höstväder. Äntligen får jag ta på mig kängor, halsduk, vantar och min Canada Goose!
 

Spa

Rekommenderar verkligen Fortinas spa! Min andra gång jag besöker fortina och det var till och med bättre än förra gången. Massagen kan dock jämföras med misshandel men jag antar att det ska vara lite hårdare.