Denzo | www.denzo.se

Förlorare men ändå vinnare
Detta är något jag verkligen tycker om! Sista gången jag spelade biljard var i Qawra på ett hotell här i Malta. Då vann jag överklassat! Dessvärre gick det inte hela vägen för mig när jag spelade biljard här i Sverige. Kom på andra plats och fick trösta mig med en hamburgare på Max. Antar väl att jag helt enkelt får öva på mina skills, annars lär jag inte slå kvällens vinnare!Shopping
Har i dagarna varit och shoppat lite i Sverige. Blev från början inte alls mycket men det gick knappt att stänga resväskan efteråt. Aj aj aj! Klarade mig precis på gränsen vid incheckningen!


Valletta får du inte missa!
Satt på flygplanet och pratade med ett äldre svenskt par som precis hade spenderat en vecka i Malta. Det var deras första vistelse och båda verkade vara nöjda. Vi pratade i över två timmar oavbrutet och jag fick höra om det ena och det andra. Samtidigt passade tanten på att fråga mig om olika ställen på Malta och om jag hade någon favoritby i Malta. Självklart så har jag det! Mitt "smultronställe" är huvudstaden Valletta! Detta är en stad fylld med kultur, gamla byggnader, mysiga butiker och bra restauranger. Den som inte har besökt Valletta har utan tvekan gått miste om något stort! Här är en bild som jag tog i söndags innan jag skulle åka till flygplatsen. Just då hade vi precis lunchat på en pastarestaurang och på hemvägen såg vi dessa mystiska modeller.