Denzo | www.denzo.se

Utforska floder
För några dagar sedan berättade jag om ett vattenfall i bloggen. Vattenfallet forsar ner i en annan flod som heter Sana och det är här jag har spenderat dagen. Floden är 146 km lång och forsar vidare till floden Una som i sin tur går till Sava och Donau. Det bästa sättet att urforska floder är självklart att paddla på egen hand med sina vänner. Det är i alla fall min rekommendation. Något som jag däremot ogillade var ormarna som jag såg i floden idag. Det sägs att vintern inte har varit kall förra året och att konsekvensen av detta är att det finns mer ormar i området.
 
Freedomtravel

Ser väldigt fint ut! Och att paddla är ju ett juste sätt att uppleva naturen! Ormarna skulle jag kunna hoppa över dock... När vi var ute på en båttur i Malaysia i vintras spanade guiden entusiastiskt efter galet giftiga ormar som kunde hänga i träden. Själv var jag mest rädd för att de skulle ramla ner i båten... haha ;)

Svar: Det fanns giftiga ormar här också som vi blev varnade för men nackdelen var att vi fick göra allting på egen risk :) Båttur i Malaysia låter spännande. Har dock själv aldrig varit i Asien. Det är däremot en önskan som jag har, att gå chansen att resa iväg en vacker dag ;)
denzo.se

Åke

Så trevligt det ser ut att paddla... Jag måste verkligen försöks få fram min kajak denna sommar... Fina bilder du bjud på :)

Svar: Tack så mycket Åke! Hoppas att du hinner ta ut kajaken innan det blir för sent :)
denzo.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress