Denzo | www.denzo.se

Kvalité går före allt annat

Sitter och packar nu inför min resa på torsdag. Känner att jag behöver ha med mig väldigt många korta strumpor, sommarkläder, linnen och underkläder. Kommer även passa på att köpa mer kläder utomlands. Det är inte så ofta man brukar reflektera över underkläder men egentligen är det väldigt viktigt att man trivs i det man har på sig. Vanligtvis brukade jag tidigare köpa saker utifrån prissättningen men eftersom  mycket kläder tillverkas i lågbudgetländer så har även kvalitén sjunkit. Kommer själv ihåg när jag handlade på H&M och fick hem några riktigt snygga kalsonger. En tvätt räckte och jag fick slänga kalsongerna direkt efter att de torkat. Nu tänker jag annorlunda. Istället för att köpa in något som är snyggt och billigt så är jag beredd på att lägga några hundralappar extra. Känner man efter och tar på materialet så ser man att det finns en skillnad. Om man föredrar att beställa underkläder på webben och få dessa levererade direkt till brevlådan så kan jag rekommendera Evas Underklader.se som även har ett sortiment för oss män.

Underkläder som jag har köpt från Armani, D&C och Calvin Klein har hållt snart i ett år, vilket är rätt bra. Ser ut som nya!
Viktor

Det värsta som kan hända när man reser bort är ju egentligen att man glömmer bort strumpor eller underkläder så se till att packa ner det du har :-)

<3<3 Linnéa <3<3

Det mesta som H M säljer är ganska dåligt. Jag håller med om att de e bättre att betala lite extra.Då vet jag att jag får bättre kvalitet på plagget.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress