Denzo | www.denzo.se

Gevalia släng er i väggen!
Har aldrig varit ett stort fan av svenskt kaffe. Tvärtom har jag blivit en dolce-gusto-narkoman. Funderar ni på att köpa en riktig kaffemaskin så rekommenderar jag Dolce Gusto. Kaffe, cappucino, iste, espresso, latte… Ja, listan kan verkligen göras lång!

 
Fyllebarn
Även om jag var i Sverige för bara någon månad sen blir jag konstant sugen på att åka iväg någonstans över en weekend. Istanbul kan vara ett eventuellt alternativ om biljetterna visar sig vara billiga nog.

Då lovar jag i alla fall att ta fler bilder än sist. Problemet var att min kamera inte fungerade som den skulle när jag var där i somras.

I maj kommer min amerikanska kusin till Europa och hälsar på. Vi har inte setts på flera år och nu är hon både gift och har barn. Tänk vad tiden går fort. Själv så skulle jag nog hoppa över det här med att skaffa barn, i alla fall för tillfället. Varför känner jag så? Jo, det är inte dags än.

Några av mina vänner får barn på löpande band. Varje år fylls facebook med bilder och statusar som man inte vill se. Om och om igen.

Barn tillverkas på krogen, med engångsligg, av tillfälliga förhållanden och med främlingar. Min kära mor tycker att barn är barn. Det tycker inte jag.

Ska man skaffa barn så vill man nog helst göra det med personen som man tycker om. Inga andra kombinationer är ok. Nog om barn.

Min kusin ska komma till Bosnien, och tanken är väl att jag också ska dit. Däremot får jag se hur det blir. Resan från Malta till Bosnien brukar kosta skjortan.

Nu kan jag inte hålla fingrarna från att skriva det här. Det kanske är elakt, men dessa bilder nedan visar exakt var mina vänner går för att hitta en partner för att skaffa barn.

Nu är bilderna på den här klubben tagna i Bosnien, men själva stället återspeglar ändå många av de svenska krogarna där folk som jag känner går ut. Mer tragiskt än såhär kan det inte bli.


 
Lördag kväll
Fajita, vin och tyska nazistfilmer. Bättre kan det inte bli!

Idag har jag sprungit runt och letat efter slipsar. Dessvärre verkar slipsmodet vara ute. Flugor är årets nyårstrend sägs det.

Jag har både flugor och slipsar men har fortfarande inte bestämt mig. Känns väldigt uttjatat med flugor.

Idag fanns det inga planer alls på att gå ut. Vad kan detta bero på?

1. Brist på motivation
2. Jag har tvättat
3. Denzo har upptäckt en ny serie som heter ”Las Vegas”. (Tack Mathias!)
4. Det finns många andra roliga saker att göra.

Sist jag var ute blev en del av mina vänner av med sina jackor. Totalt försvann det 3-4 jackor från soffan.

Tjuvar verkar det finnas gott om. Det sjuka är att jag befann mig precis bredvid soffan hela kvällen. Nog om professionella tjuvar…

Nu njuter jag bara av natten. Det är ibland skönt att koppla av själv. God mat och lite vin på det. Kombinerat med en tysk nazistfilm blir det inte bättre. Jag älskar filmer från andra världskriget!